Ενημερωση μελων για το προγραμμα ΕΣΠΑ: “ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19”

  • On 12/11/2020
Ο Φοροτεχνικός σύμβουλος του συλλόγου ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. κ. Μάνος Ανδρουλάκης θα μας ενημερώσει για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ: “ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19” που είναι σε εξέλιξη.
Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000€ και μέγιστο τα 50.000€.
Επίσης θα ενημερωθούμε και για τους υπόλοιπους τρόπους κρατικής βοήθειας για τον κλάδο της Βραχυχρόνιας Διαμονής.
Η παρακολούθηση της ενημέρωσης θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ZOOM την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στις 18.00 στην παρακάτω διεύθυνση:
https://zoom.us/j/8269927664
και ο κωδικός που θα σας ζητηθεί: pasida
Την ενημέρωση μπορούν να την παρακολουθήσουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.
Οσοι δεν έχουν ακόμα κάνει εγγραφή στον σύλλογο μπορούν να επωφεληθούν απο την Δωρεάν εγγραφή που ισχύει έως το τέλος του 2020.
Η διαδικασία είναι η εξής:
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2021
Ο σύλλογος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. αναγνωρίζοντας την δυσκολία που αντιμετωπίζουν όσοι δραστηριοποιούνται στην Βραχυχρόνια Διαμονή, αποφάσισε να μην χρεώσει ετήσια συνδρομή για το έτος 2021.
Λόγω της μειωμένης δραστηριότητας της βραχυχρόνιας μίσθωσης, θα αφιερώσουμε το έτος 2021 για εκπαίδευση των μελών μας.
Για το σκοπό αυτό έχουμε ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό online δωρεάν σεμιναρίων με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, αλλά και πολλά επιμορφωτικά προγράμματα με την συνεργασία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όπως το Ε.Κ.Π.Α. (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) για την 1η πιστοποίηση στην Ελλάδα των Διαχειριστών Ακινήτων.
Η παρακολούθηση όλων των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα είναι εντελώς δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου μας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε (όσοι δεν είστε ήδη μέλη), είναι να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής στην σελίδα www.pasida.gr/memberform και θα είστε ενεργό μέλος μέχρι το τέλος του 2021.
Με την συμπλήρωση και μόνο της αίτησης θα λάβετε, στην διεύθυνση που θα δηλώσετε, την κάρτα μέλους του συλλόγου.
Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων, θα λαμβάνετε κάθε φορά τον κωδικό για την είσοδό σας στο online σεμινάριο στο email η στο κινητό που θα δηλώσετε στην αίτηση εγγραφής.
ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.
Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων
 

0 Comments

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *