ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: “Αστική Ευθύνη στην Βραχυχρόνια Μίσθωση & Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο του συλλόγου ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. για Διαχειριστές Ακινήτων”

  • On 08/07/2020
Ο σύλλογος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. (Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων) σας προσκαλεί την επόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 στο διαδικτυακό σεμινάριο με τα παρακάτω θέματα:

Στο 1ο μέρος θα ενημερωθούμε για την Αστική Ευθύνη που έχουμε ώς Διαχειριστές Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής και τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε προστατευμένοι απο τυχόν απαιτήσεις επισκεπτών μας για αποζημιώσεις απο ατυχήματα η και απο κρούσματα COVID-19 που ενδεχομένως να παρουσιαστούν σε ακίνητο που διαχειριζόμαστε.

Στο 2ο μέρος θα παρουσιάσουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σχεδιάσαμε ειδικά για την Βραχυχρόνια Μίσθωση και είναι το μοναδικό στην Ελλάδα εξειδικευμένο για την διαχείριση ακινήτου στην βραχυχρόνια διαμονή.
Το συμβόλαιο είναι αποτέλεσμα πολύμηνης συνεργασίας με την εταιρεία που αντιπροσωπεύει την Lloyds στην Ελλάδα και περιέχει τα πάντα που αφορούν την Βραχυχρόνια Μίσθωση.
Είναι το πιο ενημερωμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης ακινήτου που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και στην καλύτερη τιμή αφού καταφέραμε να κρατήσουμε το κόστος χαμηλότερα απο άλλα πακέτα της αγοράς με σαφώς λιγότερες καλύψεις απο αυτό.
Θα μας το παρουσιάσει αναλυτικά η εταιρεία CROMAR που εκπροσωπεί την Lloyds στην Ελλάδα.

Εχουμε και μια έκπληξη για το τέλος. Οσοι το παρακολουθήσετε, θα μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε το ασφαλιστικό πακέτο με έκπτωση από 50% έως και εντελώς δωρεάν! Πρόκειται για μια προσφορά που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στο 3ο μέρος, θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας. Πρώτα σχετικές με το σεμινάριο και στην συνέχεια σε οποιοδήποτε θέμα χρειάζεστε υποστήριξη.

Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ZOOM στην διεύθυνση:
https://zoom.us/j/8269927664?pwd=RG03TnVMa1FSUUFrRERSand1WGx1QT09
Meeting ID: 826 992 7664
Password: pasida

ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.
Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων

Για να το παρακολουθήσετε πατήστε εδώ
 1

0 Comments

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *