Σεμιναριο Μεθοδολογιας Διαχειρισης Ακινητων για Επαγγελματιες & Εταιρειες

  • On 23/02/2019

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων – ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. οργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο μεθοδολογίας διαχείρισης ακινήτων για επαγγελματίες του κλάδου και εταιρείες διαχείρισης.

Το σεμινάριο θα αναλύσει την μεθοδολογία που χρειάζεται να ακολουθεί ενας επαγγελματίας η μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων για να οργανώνει σωστά και αποτελεσματικά όλη την διαδικασία που απαιτείται απο τον νόμο για την διαχείριση των ακινήτων βραχυχρόνιας διαμονής.

Χωρίζεται σε 3 τμήματα που καλύπτουν όλα οσα χρειάζεται να γνωρίζει όποιος ασχολείται επαγγελματικά με την διαχείριση ακινήτων βραχυχρόνιας διαμονής:

Φορολογικός σχεδιασμός

Θα δοθούν παραδείγματα και λύσεις για ενα σωστό φορολογικό σχεδιασμό έτσι ώστε η εταιρεία διαχείρισης η ο επαγγελματίας διαχειριστής ακινήτων, να καλύπτει όλο το φάσμα λειτουργίας για μια αποτελεσματική διαχείριση των ακινήτων με όσο το δυνατόν καλύτερο κέρδος μέσα στα νομικά πλαίσια που διέπουν την διαχείριση των ακινήτων της βραχυχρόνιας διαμονής.

Νομική κάλυψη

Η νομική προστασία είναι απο τα σοβαρότερα θέματα που αντιμετωπίζει μια εταιρεία η ένας επαγγελματίας διαχειριστής ακινήτων. Θα πρέπει να είναι σωστά καλυμένος ώς προς τους συνεργάτες που στην προκειμένη περίπτωση είναι κυρίως οι ιδιοκτήτες των πρός διάθεση ακινήτων αλλά και οι διάφοροι άλλοι εμπλεκόμενοι επαγγελματίες, όπως μεταφορείς, εταιρείες καθαρισμού, παρεχομένων υπηρεσιών κ.α. Επίσης σημαντική και εξίσου σοβαρή είναι και η κάλυψη που πρέπει να έχει απο την πλευρά των πελατών – επισκεπτων.

Τεχνική υποστήριξη

Το μεγαλύτερο, ίσως και το σοβαρότερο κομμάτι της λειτουργίας ενός επαγγελματία διαχειριστή η μιας εταιρείας διαχείρισης ακινήτων, είναι η καθημερινή ροή εργασιών. Η πολυπλοκότητα των αναγκαίων λειτουργιών που απαιτούνται για κάθε μια κράτηση ξεχωριστά είναι τόσο μεγάλη που είναι πολύ εύκολο να γίνει κάποιο μοιραίο λάθος, όπως μια διπλοκράτηση, μια ξεχασμένη άφιξη, μια καθαριότητα που δεν έγινε στην ώρα της και άλλα πολλά. Ευτυχώς για την οργάνωση όλων αυτών των απαραίτητων εργασιών υπάρχουν αξιόπιστα εργαλεία – βοηθοί που φροντίζουν για την σωστή και συνεχόμενη ροή πληροφοριών γύρω απο τα διαχειριζόμενα ακίνητα, έτσι ώστε να λειτουργούν όλα στην εντέλεια με το λιγότερο δυνατόν προσωπικό και χρόνο. Ενα απο αυτά τα εργαλεία θα μας παρουσιάσει και η εταιρεία rentability. Το Rentability PMS είναι ενα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρείες διαχείρισης ακινήτων και σε επαγγελματίες διαχειριστές. Μπορεί να καλύψει το 100% των αναγκών ενός οργανωμένου γραφείου και το κυριώτερο είναι οτι είναι πολύ απλό και εύκολο στην χρήση. Η εταιρεία που το ανέπτυξε και το συντηρεί είναι Ελληνική με 24ώρη υποστήριξη στα Ελληνικά.

Το σεμινάριο είναι εντελώς δωρεάν, αλλά λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας, οι διαθέσιμες θέσεις είναι μόνο 16 οπότε και θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας και σε όσους κλείσουν θέση με ένα απο τα 16 διαθέσιμα εισιτήρια.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ώρες / 16.00 – 20.00

 

 

 

0 Comments