Αιτηση Εγγραφης

Πληρωμές

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2021
Ο σύλλογος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. αναγνωρίζοντας την δυσκολία που αντιμετωπίζουν όσοι δραστηριοποιούνται στην Βραχυχρόνια Διαμονή, αποφάσισε να μην χρεώσει ετήσια συνδρομή για το έτος 2021.
Επίσης η εγγραφή νέων μελών θα είναι εντελώς δωρεάν μέχρι το τέλος του 2020.
Λόγω της μειωμένης δραστηριότητας της βραχυχρόνιας μίσθωσης, θα αφιερώσουμε το έτος 2021 για εκπαίδευση των μελών μας. Για το σκοπό αυτό έχουμε ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό online δωρεάν σεμιναρίων με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, αλλά και πολλά επιμορφωτικά προγράμματα με την συνεργασία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όπως το Ε.Κ.Π.Α. (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) για την 1η πιστοποίηση στην Ελλάδα των Διαχειριστών Ακινήτων.
Η παρακολούθηση όλων των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα είναι εντελώς δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου μας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε (όσοι δεν είστε ήδη μέλη), είναι να συμπληρώσετε την παραπάνω αίτηση εγγραφής και θα είστε ενεργό μέλος μέχρι το τέλος του 2021.
Με την συμπλήρωση και μόνο της αίτησης θα λάβετε, στην διεύθυνση που θα δηλώσετε, την κάρτα μέλους του συλλόγου.
Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων, θα λαμβάνετε κάθε φορά τον κωδικό για την είσοδό σας στο online σεμινάριο στο email η στο κινητό που θα δηλώσετε στην αίτηση εγγραφής.
Μαζί θα ξεπεράσουμε την δυσκολία της πανδημίας και θα θέσουμε τα θεμέλια για μια κερδοφόρα μετά-πανδημίας εποχή. Η βραχυχρόνια ήρθε για να μείνει και να αναπτυχθεί δυναμικά. Είναι άλλωστε η μόνη τουριστική υποδομή που άντεξε σε αρκετά μεγάλο ποσοστό και αυτό φάνηκε από την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι επισκέπτες της χώρας μας επιλέγοντας να μείνουν σε καταλύματα της βραχυχρόνιας και όχι σε ξενοδοχεία.
ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.
Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων